tisdag 28 september 2010

6 veckor idag!!

Det har varit en lång dag med många besök, men är man poppis så är man ju van vid det här laget. Först kom Hanna, hon och matte skulle ta ståbilder på oss och som de proffs man är får man ju ställa upp på lite idolbilder. Matte hade fixat god korv, faktiskt så god att lite av hennes fingrar också fick sig en och annan tugga ;). Hon verkade inte helt nöjd med våra smakprov, men lite får man väl tåla tycker vi!


Mamma är verkligen toppen, hon leker med oss mest hela tiden. Vi busade ute med mamma i det fina vädret idag.  Stora syster Klura fick också vara med en stund. Inte visste vi att vi hade en sån cool syrra. Hon var bara såå snabb, men snart du syrran så tar vi dig! Vi ska bli snabbare än vinden.

Vi provade också på att apportera lite fågel(en andvinge) och det var ju hur lätt som helst. Sen provade jag, Devil på lite större grejer, en hel pingvin faktiskt och det var ju bara hur kul som helst när min matte Hanna tyckte jag var bara bäst!!

Sen på eftermiddagen fick vi besök av familjen Östling, inte helt fel det heller. De höll de små 2-beningarna upptagna med annat så vi fick alla leksakerna för oss själva. Pingvinen Pingu är väldigt kul tycker vi och Tildes nya docka Upsy Daisy.Dare 6 veckor


Devil 6 veckor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar