tisdag 12 oktober 2010

8 veckor och dags för examen!!

Idag var det en väldigt händelsefylld dag. Vid elvatiden kom Hanna och hjälpte matte med att fota och bada oss. Sen vid halv ett kom Sebastian och Anne för att ta med mamma Bella hem till sig, Bella ska vara Sebastians hund nu och bo där han bor, både på Lillegården och i Mariestad! Sen åkte vi med Hanna och Matte till vetrinären i Vara, det var dags för delprov 2 och examen. Vi fick vänta jättelänge innan det var vår tur. men tilslut fick vi komma in till veterinären Tore som klämde och kände på oss och så klart var vi av toppkvalite och fick med beröm godkänt. Sprutan och chipet kändes vi inte alls! Yes vi klarade vår valpexamen!!! Vår matchvikt vid 8 veckor var 5,8 kilo på Devil och 5,2 på Dare!


Sen skildes vi åt, Hanna och Devil åkte hem till sig och Matte och Dare åkte tillbaka hem till oss! Väl hemma stod Simons gäster och väntade, det var nämnligen Simons födelsedag idag och hela huset blev fullt med gäster. Lite jobbigt för Dare att inte stå i händelsernas centrum.
Första natten helt ensam var lite läskig, Inte vill man ligga i en bur vid mattes fötter då utan det var "lite" pipigt tils matte plockade upp en och man fick sova på mattes arm i sängen istället! Då kändes allt tryggt och lugnt och vi sov hela natten tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar