måndag 18 oktober 2010

Devil uppdaterar från Vara

Nu har jag varit i mitt nya hem i nästan en vecka, och jag måste erkänna att det är rätt festligt!
Första nätterna sov matte med mig en hage av kompostgaller, för att jag tydligen skulle bita sönder sladdar och kissa i hela huset annars. Yeah, right! Efter att jag sovit mig igenom dom tre första nätterna kände sig matte lite våghalsig, och tog bort hagen på prov. Givetvis skötte jag mig utmärkt, varken tuggade på något eller kissade inne. Så nu mer blir jag behandlad som dom stora hundarna i huset, och får sova vart jag vill. Men mattes säng är ändå bäst, så det är den jag väljer :)

Dom andra hundarna i huset är (nu mer) snälla mot mig, och leker med mig hela tiden. Syster Klura tycker tydligen att jag har lite för vassa tänder, så ibland säger hon till mig att tagga ner och leka fint, och då gör jag det! En stund...

Matte Hanna hittar på en massa roliga grejer med mig hela tiden. Inomhus försöker hon lära mig saker, till exempel sitt, stå och att snurra runt med bakbenen runt en konstig bok, samtidigt som jag står med framtassarna på den! - ska tydligen vara bra för något som kallas "fot", som jag ska lära mig i framtiden. Dessutom lägger hon en godis på golvet som jag inte får ta för än jag kollar på henne. Väldigt onödigt, men eftersom jag gärna vill äta godisen får jag väl göra som hon säger.

Matte säger att jag mest troligt är världens bästa valp (får väl se om brorsan kan slå mig!), eftersom jag bara tuggar på leksaker och ben, sover i bilen, inte kissar inne och kommer direkt när hon ropar. Hon hade tydligen förväntat sig att behöva torka kiss hela tiden och jaga mig runt halva Sverige ute. Vänta du bara, säger jag...

Jag avslutar med en liten bild på mig ute i skogen, där jag hänger mest hela tiden och tuggar på pinnar, gräver hål och kollar vad dom andra, större hundarna grejar med.

 // Devil (Och matte Hanna)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar