lördag 18 september 2010

Bad Boys på både tv och i vardagsrum!

Stora killar får göra stora saker, så nu rullar det på för oss här! Valplådan är inte tillräckligt stor för oss två längre utan vi brukar få göra utflykter till verkligheten utanför, fast 2-beningrna här kallar det visst vardagsrum. I verkligheten finns det mycket grejer att upptäcka och bära omkring på har vi märkt.


Simon och Tilde (de två människovalparna) är så snälla och förser oss med apportmaterial, allt från gosedjur och nappar till barnstrumpor och leksaksbilar brukar vi kunna hitta. Vilken tur att matte har oss! Vi tar med allt vi kan hitta till matte och hon bli verkligen jätteglad över våra fynd. Vilken tur  att vi redan nu är så bra på att hitta borttappade saker!


Men boys will be boys, så ibland hittar vi också på lite bus! Som idag när Inka varit på tidig jakt och somnat hårt i hundfotöljen med svansen hängandes ner. Ett helt perfekt tillfälle att öva våra attackstrategier på! Inka fick ett ganska abrupt uppvaknande ;)


Kvällen avslutades med att vi fick sitta i husse och mattes knä och kolla på Bad Boys på tv:n. Mycket pang pang där och det gillar vi!


Devil och Dare för Blogspot i Verkligheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar